Wrijf het vlees in met de olijfolie en peper naar smaak. Dek het af en laat he 30 minuten op kamertemperatuur liggen.
Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Vouw de dunne puntjes van het vlees om en steek ze vast met een cocktailprikker om te voorkomen dat ze droog en taai worden. Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag voor op een hoog vuur. Temper het vuur tot halfhoog. Leg het vlees voorzichtig in de pan. Het vlees moet zachtjes sissen. Bak het vlees zachtjes door het regelmatig over de bodem van de pan te schuiven met een spatel of vleestang (niet in het vlees prikken!) en draai het regelmatig. Het vlees wordt tijdens het zachtjes bakken gaar en kleurt mooi lichtbruin van buiten en rosé vanbinnen. Neem het vlees uit de pan, zout het en laat het even rusten. Schenk de bouillon in de pan en voeg de Boursin Cuisine en de tomaatjes toe en breng de saus al roerende aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg het bieslook toe. Serveer de saus bij het vlees.
Lekker met gekookte aardappeltjes en broccoli.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |